Bradul natural de Craciun reprezinta simbolul sarbatorilor de iarna, si a devenit un obicei in preajma acestor sarbatori de cateva sute de ani. Acesta este decorat dupa placul dumneavoastra si este traditional de Craciun fiind asociat cu acesta. Bradul natural de Craciun se impodobeste astfel cu ornamente, ghirlande, bomboane si dulciuri.

Astfel traditia spune ca bradul natural de Craciun se impodobeste in ajunul Craciunului pe 24 decembrie, si de obicei I se pune o stea in varf. Ca in fiecare an specific perioadei de dinaintea Craciunui este comercializarea brazilor naturali de Craciun. Daca doriti cateva detalii despre specia brazilor natural, va spunem ca acestia sunt din familia Pinaceae, acesta mai fiind cunoscut si sub denumirea de brad traditional Romanesc de Craciun.

Desi in ultima perioada au inceput sa fie mai folositi pomii de Craciun artificiali, cu totii stim ca acesta nu poate inlocui bradul natural de Craciun. Brazii naturali de Craciun in ultima perioada au inceput sa fie distribuiti si la ghiuveci, asta pentru a ocroti natura, si pentru a nu taia in fiecare an un numar impresionant de brazi. Acesti brazi naturali la ghiuveci pot fi replantati dupa ce sarbatorile de iarna au trecut.

Te poti gandi deja la o solutie pentru bradul natural de Craciun, pe care il poti achizitiona online de pe internet sau in mod traditional de la pietele din oras. Poti opta bineinteles si pentru un brad de Craciun artificial dar acesta, nu va avea mirosul si culoarea specifica sarbatorilor de iarna.

Meniu